Çka ne ofrojmë

Me ne financat tuaja janë në duar të sigurta…

Regjistrimi i biznesit

Sfidat e menaxhimit më lehtë të përballueshme falë ndihmës profesionale, konsulencës dhe mirëmbajtjes financiare sipas praktikave të fundit dhe ligjeve në fuqi.

Shërbime kontabiliteti

Interpretimi e rezultateve financiare, Mbajtja e librave të blerjes dhe të shitjes. Rregullimi i deklaratave mujore të TVSH – së dhe raportimi I rregullt në ATK.

Ne ofrojmë shërbime që nga viti 2013!
Image

Historiku i kompanisë prej themelimit deri në ditët e sotme

Consulting Group LLC është themeluar më 13.03.2013 që t’iu ndihmojë individëve, menaxherëve, investitorëve dhe bizneseve të marrin vendime më të sigurta financiare duke u bazuar në të dhënat kontabël,

Sami ISMA

Drejtor i Përgjithshëm

Mëso më shumë >>


Përshtypjet e klientëve tonë

Yellow Pages Kosovo

Kemi pasur shumë vështirësi me kontabilistë, derisa takuam Consulting LLC. Puna e tyre me të vërtetë ka ndikuar pozitivisht në aspektet tona financiare.

Kotech

Fundin e muajit e kemi pasur shumë të vështirë derisa e angazhuam Consulting LLC për mirëmbajtjen e kontabilitetit.


Kanalprofis

Jemi të kënaqur pasi çdo kërkesë e jona realizohet në kohë, stafi janë shumë të përgatitur profesionalisht.


Koral Group

Tash e sa vite financat dhe kontabilitetin ia kemi besuar Consulting LLC dhe do të vazhdojmë pasi jemi të kënaqur me korrektësinë dhe punën e tyre efektive.

Trio Construction L.L.C

Të kesh një kompani sikur Consulting LLC në mirëmbajtjen e kontabilitetit ishte gjithçka që ne si kompani kemi kërkuar. Një pjesë të suksesit të kompanisë ua atribojmë edhe atyre gjithsesi.