AlphaPos

AlphaPos

AlphaPos-i është program për administrimin me lehtësi të pikave të shitjes me shumicë e pakicë, si dhe për të gjitha njësitë që tregtojnë një numër të madh artikujsh.
Nëse kërkoni një program POS-i për ndjekjen e shitjeve, kontrollin e inventarit dhe kontabilitetit, AlphaPos-i është zgjidhja e duhur. Gjeneroni në çast raportet për shitjet, debitorët, arkëtimet, inventarin.
Mund të regjistroni shpejt dhe thjeshtë procesin e shitjeve, të kontrolloni me lehtësi inventarin, të administroni shitjet dhe të ruani historikun e tyre.
Punoni si në një kasë shitjeje, ashtu edhe në rrjet kasash të lidhur me një kompjuter qendror.
Alpha Pos lidhet me çdo printer fiskal, lexues barkodesh, peshore etj.

Keni Pyetje?
Na kontaktoni :
+383 44 230 049